Z vašimi prostovoljnimi prispevki smo do sedaj zbrali 145€. Hvala vsem, kateri ste ali še boste prispevali v dobrodelni sklad.

Sprejmi srčni izziv in prispevaj

Vsak lahko prehodi del Šentiljske poti.

Kako lahko sodelujem? Tako, da se udeležiš pohoda in zbiraš žige Šentiljske planinske poti. Med tem spoznavaš naravno in kulturno dediščino ter okušaš dobrote lokalnih ponudnikov. V prijetni družbi prispevaj po lastnih zmožnostih za družine in občane v stiski. 

V tem nas podpirajo Občina Šentilj, Paloma, Trgovine Jager, izletniške kmetije in mnogi ponudniki lokalnih kulinaričnih dobrot ter turističnih nastanitev.
 

Šentiljska pot je registrirana planinska pot, ki večinoma poteka po meji Občine Šentilj z drugimi občinami in Avstrijo in je dolga 55 km. Pot je dobro markirana s Knafelčevimi markacijami. Kljub temu priporočamo, da se pridružite vodnikom in organizatorjem pohodov PD Paloma v okviru objavljenega PLANA POHODOV

Svoj Dnevnik Šentiljske poti za zbiranje žigov pridobite tako, da nam pišite na pd.paloma.sladkivrh@gmail.com ali si ga natisnete TUKAJ. Dnevnik bo v uradnih urah na voljo tudi v RTS Šentilj in Brod Sladki Vrh. 

Vabimo, da svoje vtise in fotografije objavljate na družbenih omrežjih, svojo objavo pa označite s hashtagom  #sentiljskapot
z

Ni komentarjev: