petek, 21. januar 2022

Zbor članov

 Spoštovane članice in člani,


kot že vnaprej javljeno vas obveščamo in vljudno vabimo na zbor članov PD Paloma Sladki Vrh, ki bo v petek, 28.01.2022  ob 18.00 uri v prostorih Krajevne skupnosti Zgornja Velka. Vabilo se nahaja TUKAJ. Po zboru bomo članom s plačano članarino razdelili tudi znamkice. Članarino pa bo tudi možno osebno poravnati članarino blagajniku društva. 

Zbor bo potekal v skladu z veljavnimi ukrepi za preprečevanje COVID-19 (izpolnjen PCT pogoj, uporaba maske, zagotovljena razdalja med sedeži …). 

Za tiste, ki se zbora članov ne boste mogli/želeli udeležiti v živo, smo uredili Zoom povezavo, kjer lahko zbor članov spremljate in aktivno sodelujete preko računalnika, tablice ali pametnega telefona. 

S klikom na zgornjo povezavo boste pozvani, da sprejmete vse piškotke (Accept all cookies) in izberete  Launch Meeting. V kolikor aplikacije Zoom še nimate nameščene, bo vas računalnik/telefon sam vodil do namestitve.  Na telefonu se vam bo najverjetneje pokazala možnost: First time user of Zoom, kar izberete in nato lahko izbirate med možnostjo namestitve iz Google Play ali iz Zoom. Enostavneje je iz Google play.  Ko je aplikacija nameščena, jo kar odprete (Odpri), kar bi vas moralo pripeljati do povezave na sestanek in možnosti Odpri/Launch meeting. 

Predlagam, da Zoom namestite in povezavo stestirate en dan prej. V primeru težav lahko tudi pokličete na 031 774 902. Na Zoom pa se nato priklopite 10 minut pred zborom članov, da preverimo, ali vse deluje.

Ostanite zdravi in lep planinski pozdrav,

Aleksandra Muster
v imenu UO PD Paloma Sladki Vrh

Ni komentarjev: