petek, 15. januar 2021

Praznujemo 20. obletnico Šentiljske planinske poti

V PD Paloma smo ponosni, da je natanko pred dvajsetimi leti izražena ideja našega člana g. Srečka Najmajstra in prizadevanja predsednika g. Franca Perka ter neumorno delo naših markacistov, povezala različne kraje, naravno in kulturno dediščino ter mnoge ponudnike ob krožni planinski Šentiljski poti v Občini Šentilj. Šentiljska pot je v vseh teh letih navduševala in združila mnogo pohodnikov iz različnih koncev Slovenije, pa tudi iz Avstrije in Hrvaške. V zadnjem času je ta, kar 55 km dolga pot, tudi vse bolj priljubljena trasa za gorske tekače.

Obletnico bi želeli praznovati z vsemi, ki se nam boste pridružili na naših pohodih po Šentiljski poti. Da bi združili prijetno z družbeno koristnim so nam na pomoč priskočili mnogi ponudniki lokalnih dobrot in storitev. Z njihovo pomočjo in vašimi dobrodelnimi prispevki bomo pomagali zbrati sredstva za pomoči potrebne družine in občane. Zato vas vabimo, da sprejmete ta srčni izziv in nam pomagate v dobrodelnosti.

Več o tem si preberite na Sprejmi srčni izziv in prispevaj in Dobrodelni virtualni tek po Šentiljski planinski poti.


1 komentar:

1e68581sar pravi ...

No deposit bonuses additionally permit you to play for free and you'll win actual money. French, European and American roulette 토토사이트 are all available in digital and reside vendor format. At a reside roulette table, you get to look at an expert vendor spin a real roulette wheel and ball.