nedelja, 29. maj 2016

Praznujemo 40-letnico društva in 15-letnico šentiljske poti

V A B I L O

Spoštovani planinci, krajani in občani!


Planinsko društvo Paloma Sladki Vrh vas ob 40-letnici društva in 15-letnici šentiljske poti vljudno vabi, da se udeležite pohoda in svečanosti ob jubileju, ki bo v soboto 11. junija 2016.

Planinski pohod bo z začetkom ob 9.00 potekal po delu šentiljske poti od turistične kmetije Gaube do gostišča Lovski dom pri Petri na Vranjem Vrhu, kjer bo ob 13.00 manjša slovesnost in skromna pogostitev vseh udeležencev.

Zbirališče udeležencev bo ob 7.15 na avtobusni postaji Sladki Vrh, kjer bo poskrbljeno za brezplačni avtobusni prevoz do turistične kmetije Gaube, s pobiranjem udeležencev na avtobusnih postajah do Šentilja.

                                                Predsednik PD Paloma  
Franc PerkoDodatna navodila za udeležence pohoda

·        Vsi, ki se boste udeležili pohoda in boste prišli v Sladki Vrh s svojim avtomobilom, boste avto parkirali v Sladkem Vrhu in se ob 7.30 z avtobusom odpeljali do kmetije Gaube, Jareninska cesta 51, Šentilj, kjer bo zbirališče in začetna točka pohoda.
·        Za udeležence pohoda iz Šentilja in Ceršaka prav tako priporočamo, da šofer pripelje avto v Sladki Vrh, sovoznike pa odloži pri kmetiji Gaube, ker na avtobusu ne bo prostora za vse.
·        Za udeležence pohoda iz drugih društev, ki bodo prišli na pohod, se prav tako predlaga, da šofer odloži potnike pri kmetiji Gaube, sam pa postavi osebni avto v Sladki Vrh in se vrne z avtobusom na izhodiščno točko.
·        Za učence  Osnovne Šole Sladki Vrh in starše oz. spremljevalce otrok, bo zbirališče ob 8.00 na avtobusni postaji Sladki Vrh. Odhod avtobusa pa najkasneje ob 8.15.
·        Prosimo, da vašo udeležbo prijavite na e-pošto: franc.perko@siol.net zaradi ureditve prevoza in pogostitve.

Takšna organizacija prevoza je pripravljena zato, ker po končani prireditvi ne bo prevoza v izhodiščno točko, to je do kmetije Gaube.

Več o Šentiljski poti si lahko preberete na naši spletni strani www.pdpaloma.si, kjer si lahko natisnete Dnevnik Šentiljske poti za zbiranje žigov.


Ni komentarjev: